Tonik za obraz. Moj Soft calming toner. Izdelek s katerim se je začelo. Izdelek, ki mi je odprl “pot” lastne kozmetike. Bila sem prepričana dolge mesece, da bo dobil ime “ultra calming”, nakar sem si zadnji dan pred lansiranjem premislila. Soft, ker je nežen, pomiritveni za kožo in, ker ni odišavljen je tudi blagodejen za dušo. Ker pomirja kožo in daje občutek ugodja.

Moj Soft calming toner je izdelek, ki sem ga prvega zmešala v dnevni sobi in poslala znanki. Le-ta pa je pred tem uporabila več različnih izdelkov. Odločila sem se, da poiskusiva še to. “Moj mix”. Potem pa presenečenje, po niti enem mesecu uporabe dobim sliko prej in potem. V trenutku je padla ideja, da bom napisala formulo za moje izdelke in bodo le-ti dostopni vsem. Ideja, ki se je na prvi pogled slišala nemogoča.

Soft calming toner je nežni pomiritveni tonik, ki vsebuje vitamin E, kozje mleko alantoin in fiziološko raztopino. Izdelek ni komedogen (ne povzroča črnih ogrcev), pomirja kožo, uporablja se lahko tudi po britju! Soft calming toner, ki sem ga čakala skoraj eno leto, pričakovala pa najpozneje do konca junija. Pa je prišel z zamikom v začetku jeseni v še izboljšani formulaciji s pH 5.5. Izdelek, ki je v nekaj dneh na naši turistični kmetiji Mali raj postal prodajni hit. Tonik, ki je že na prodajo tudi v spletni trgovini. Izdelek, ki je primeren za vse tipe kože. V embalaži, ki prihaja iz Milana.

sl_SISlovenian