Nežni čistilni gel za čiščenje obraza

37,25  z DDV

Nežni čistilni gel za čiščenje obraza in odstranjevanje ličil. Temeljito odstranjuje nečistoče iz okolja in koži daje sijoč videz.

 

Kategorija:

Opis

Nežni čistilni gel za čiščenje obraza

Soft calming čistilec za obraz je nežni čistilni gel za čiščenje obraza in odstranjevanje ličil. Soft calming čistilec za obraz temeljito odstranjuje nečistoče iz okolja in koži daje sijoč videz. Kožo očisti, ne da bi jo izsuševal. Izdelek je do kože nežen in blag, saj vsebuje kozje mleko, alantoin, rožni koren in druge aktivne sestavine. Formula ne vsebuje parfumov in barvil. Soft calming čistilec za obraz ima koži nevtralen pH. Primeren je tudi za moško nego za čiščenje obraza in pri britju. Dermatološko testirano.

NAVODILA ZA UPORABO:

Nanesite majhno količino izdelka, pomešanega z mlačno vodo na obraz in nežno masirajte ali obrišite z vatnimi blazinicami. Ko je koža očiščena, jo sperite z mlačno vodo.

OPOZORILA:
Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Če izdelek pride v stik z očmi, sperite z obilico vode. Ni za osebe, ki so občutljive na sestavine izdelka. Hraniti v originalni embalaži vstran od vročine in sončne svetlobe. Hraniti izven dosega otrok. Izdelek uporabljajte v skladu z navodili z uporabo.

SESTAVINE:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, PEG-6 Caprylic/Capric, Glycerides, Glycerol, Sodium Benzoat, Potassium Sorbat, Caprae lac, Carageenan, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Sodium Chloride, Citric Acid, Allantoin, Rhodiola Rosea Root Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Maltodextrin.

Čistilni gel za čiščenje obraza pohvala