Nežni čistilni gel za čiščenje obraza

37,25  z DDV

Nežni pomirjajoči čistilni gel za čiščenje obraza in odstranjevanje ličil. Temeljito odstrani nečistoče iz okolja in daje koži sijoč videz. Kožo očisti, ne da bi jo izsuševal. 200 ml

Primeren za ženske in moške.

 

Kategorija:

Opis

Nežni čistilni gel za čiščenje obraza

Soft calming cleanser je nežni pomirjajoči čistilni gel za čiščenje obraza in odstranjevanje ličil. Soft calming cleanser temeljito odstrani nečistoče iz okolja in daje koži sijoč videz. Kožo očisti, ne da bi jo izsuševal. Izdelek je nežen in blag do kože, saj formula ne vsebuje parfumov in barvil. Izdelek ima koži nevtralen pH. Primeren je tudi za moško nego in za britje. Glavne aktivne sestavine v izdelku so rožni koren, izvleček borovnice, rdeče alge, kozje mleko in betain.

 

Dodatne informacije

NAVODILA ZA UPORABO

Nanesite majhno količino izdelka, pomešanega z mlačno vodo na obraz in nežno masirajte ali obrišite z vatnimi blazinicami. Ko je koža očiščena, jo sperite z mlačno vodo.

SESTAVINE

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, PEG-6 Caprylic/Capric, Glycerides, Glycerol, Sodium Benzoat, Potassium Sorbat, Caprae lac, Carageenan, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Sodium Chloride, Citric Acid, Allantoin, Rhodiola Rosea Root Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Maltodextrin.

OPOZORILA

Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Če izdelek pride v stik z očmi, sperite z obilico vode. Ni za osebe, ki so občutljive na sestavine izdelka. Hraniti v originalni embalaži vstran od vročine in sončne svetlobe. Hraniti izven dosega otrok. Izdelek uporabljajte v skladu z navodili z uporabo.

Mnenja

Andreja

Po dolgem času sem zadovoljna s čistilnim gelom za obraz, ki res ne izsuši moje kože in nežno očisti vso nečistočo na njej.