Active repair mask

Active repair mask

Active repair mask poleg alg Spirulina vsebuje še aktivno sestavino hiauloronske kisline, ki ima na kožo prav tako vlažilno delovanje.

Soft calming peel

Soft calming peel

Soft calming peel z vsebonostjo niacinamida, ki je primeren tako za nečisto kožo z aknami kot za zrelo kožo, saj poveča sintezo ceramidov, zmanjša transepidermalno izgubo vode, izboljša površino kože, zmanjša drobne gubice in pigmentne madeže ter poveča elastičnost kože.

Vlažnost kože

Vlažnost kože

Vlažnost kože se lahko poveča z različnimi aktivnimi sestavinami, ki vežejo vodo v koži (povrhnjici) iz okolja.

Aknavost

Aknavost

V mladosti se pogosto poveča izločanje loja. Najpogosteje se v puberteti pojavijo tudi akne.
V določenih primerih pa lahko pride tudi do nastanka različnih oblik aken.

Nega kože v poletju

Nega kože v poletju

Zaradi vročine se pogosto gibamo v prostorih s klimatskimi napravami, ki delujejo tako, da odstranjujejo vlago iz zraka, kar povzroči izsušitev kože.

NOV IZDELEK – Soft calming peel

NOV IZDELEK – Soft calming peel

Po številnih raziskavah, testiranjih in nenehnem izboljševanju formulacij s ponosom predstavljamo naš novi izdelek v prahu. Soft calming peel nežni pomirjajoči piling je primeren za vse tipe kože, saj je do kože nežen in blag.

MED V KOZMETIKI

MED V KOZMETIKI

Med je kozmetična sestavina, ki se uporablja že stoletja v svetu lepote, saj je bogat z antioksidanti, encimi, vitamini in minerali, ki koži nudijo izjemno hranljivo nego. Ima naravne protivnetne lastnosti, ki pomirjajo razdraženo in občutljivo kožo. Prisotnost antioksidantov pomaga zmanjšati rdečico, vnetja ter pomirja kožne alergijske reakcije.

Prednosti maske v prahu

Prednosti maske v prahu

Uporaba mask v prahu, v kozmetičnih salonih, prinaša številne prednosti, ki omogočajo vrhunsko nego kože.
Maske v prahu so sestavljene iz suhih sestavin, ki jih je treba pred uporabo zmešati z vodo ali drugo tekočino.

MARTUR professional skin care

MARTUR professional skin care

MARTUR professional skin care – kozmetika le izbranih kozmetičnih in estetskih salonov. Kozmetika izdelana po napredni in inovativni formulaciji z veliko vsebnostjo aktivnih sestavin, z edinstveno zgodbo in formulacijo, ki je poznana kot doma, tudi v tujini!

FOTOSTARANJE KOŽE

FOTOSTARANJE KOŽE

Vsakodnevno smo izpostavljeni UV – žarkom, ki prodirajo skozi povrhnjico in usnjico ter poškodujejo jedra zarodnih keratinocitov, melanocitov in tudi fibroplastov. V naši Active day repair cream se nahajajo tudi sestavine, ki obnavljajo kožo in ščitijo pred nastankom prostih radikalov.

Martur professional skin care kozmetični trak za lase

Martur professional skin care kozmetični trak za lase

Martur professional skin care kozmetični trak za lase Z logotipom v barvi neskončnosti. Kozmetični trak za lase se uporablja za zaščito las med samimi negovalnimi postopki. Lase drži stran od obraza in jih ohrani čiste med kozmetičnimi postopki, kot tudi med ličenjem....

ZAKAJ SE POZIMI POGOSTO POJAVI SUHA KOŽA?

ZAKAJ SE POZIMI POGOSTO POJAVI SUHA KOŽA?

Značilni znaki suhe kože so vidno luščenje, ozke in slabo vidne pore ter občutek zatezanja kože. V zimskih časih je naša koža izpostavljena mrazu, vetru, temperaturnim spremembam in pomanjkanju svetlobe. Zato ima veliko ljudi pozimi težave s suho kožo. Suha koža sama...

sl_SISlovenian