Pomirjajoči tonik za obraz

34,25  z DDV

Pomirjajoči tonik za obraz, ki kožo dodatno očisti, jo pomirja in tonizira. 200 ml. Priporoča se za uporabo pri vseh tipih kože. Ne vsebuje dišav, ni komedogen.

Kategorija:

Opis

Pomirjajoči tonik za obraz

Soft calming toner je pomirjajoči tonik za obraz, ki kožo dodatno očisti, jo pomirja in tonizira. Kožo takoj pomiri, osveži in jo ščiti pred zunanjimi vplivi. Izdelek vsebuje visoke koncentracije aktivnih učinkovin kozjega mleka, vitamina E in alantoina. Ne vsebuje dišav, ni komedogen. Priporoča se za uporabo pri vseh tipih kože, saj je do kože nežen. Lahko se uporablja tudi po britju. Dermatološko testirano.

NAVODILA ZA UPORABO:
Tonik nanesite na čist in suh obraz po čiščenju kože ali samostojno po potrebi. Izdelka ne izpirajte.

OPOZORILA:
Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Če izdelek pride v stik z očmi, sperite z obilico vode. Ni za osebe, ki so občutljive na sestavine izdelka. Hraniti v originalni embalaži vstran od vročine in sončne svetlobe. Hraniti izven dosega otrok. Izdelek uporabljajte v skladu z navodili z uporabo.

SESTAVINE:
Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycerol, Sodium Chloride, Caprae Lac, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Allantoin, Xanthan gum, Citric Acid.

Dodatne informacije

Jerneja

Pozdravljeni, jeseni smo bili na vaši turistični kmetiji. Smo iz Braslovč. Spali smo v vaši hiški. Prijazno ste nam predstavili svojo kozmetiko in takrat smo za deklico kupili tonik. Sporočam, da deklica s tonikom dosega odlične rezultate pri “regulaciji” aken, ki jih ima kot najstnica veliko. Res zelo, zelo smo navdušeni nad izdelkom, ki preverjeno pomaga. Ravno danes ji je kozmetičarka pregledala kožo in bila navdušena. Takoj, ko ga bo porabila, ga bomo znova naročili. Še enkrat z navdušenjem ocenjujemo vaš tonik z oceno 5 odlično.
Jerneja

Lume Lepotni studio

Ja! Uspela, za enkrat super, same pohvale. Tonik je res nekaj posebnega. Zvečer sem ga dala sicer na vatko, tako kot je po protokolu, ampak ga je škoda, tako da ga zdaj dam zjutraj raje kar na roko in na obraz. Zanimiva konsistenca je, drugačna od klasičnih tonikov. Kremica pa je tut ful fajn, koža je res mehka! Poročam kako se bo obnesla po parih dneh. Ampak ne dvomim, da je super.