Pomirjajoči tonik za obraz

34,25  z DDV

Pomirjajoči tonik za obraz, ki kožo dodatno očisti, jo pomirja in tonizira. 200 ml. Priporoča se za uporabo pri vseh tipih kože. Ne vsebuje dišav, ni komedogen.

Kategorija:

Opis

Pomirjajoči tonik za obraz

Soft calming toner je pomirjajoči tonik za obraz, ki kožo dodatno očisti, jo pomirja in tonizira. Kožo takoj pomiri, osveži in jo ščiti pred zunanjimi vplivi. Izdelek vsebuje visoke koncentracije aktivnih učinkovin kozjega mleka, vitamina E in alantoina. Ne vsebuje dišav, ni komedogen. Priporoča se za uporabo pri vseh tipih kože, saj je do kože nežen. Lahko se uporablja tudi po britju. Dermatološko testirano.

NAVODILA ZA UPORABO:
Tonik nanesite na čist in suh obraz po čiščenju kože ali samostojno po potrebi. Izdelka ne izpirajte.

OPOZORILA:
Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Če izdelek pride v stik z očmi, sperite z obilico vode. Ni za osebe, ki so občutljive na sestavine izdelka. Hraniti v originalni embalaži vstran od vročine in sončne svetlobe. Hraniti izven dosega otrok. Izdelek uporabljajte v skladu z navodili z uporabo.

SESTAVINE:
Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycerol, Sodium Chloride, Caprae Lac, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Allantoin, Xanthan gum, Citric Acid.