Izdelki Martur – prijazni tudi do najbolj zahtevne kože,
izdelani po skrbno izbrani in edinstveni recepturi.

 • vlažilna negovalna krema

  Active day repair cream – vlažilna negovalna krema

  63,25  z DDV
 • čistilni gel za čiščenje obraza

  Soft calming cleanser – Nežni pomirjajoči čistilni gel za obraz

  37,25  z DDV
 • tonik za obraz

  Soft calming toner – Nežni pomirjajoči tonik

  34,25  z DDV

Barbara, lastnica kozmetičnega salona

Prvi teden preizkuševanja vaše kozmetike Martur me je kar malo navdušil. Koža je res mehka, oz naredi tak efekt kot zaenkrat nobena druga. In me je to res presenetilo. 

Lume lepotni studio

Ja! Uspela, za enkrat super, same pohvale. Tonik je res nekaj posebnega. Zvečer sem ga dala sicer na vatko, tako kot je po protokolu, ampak ga je škoda, tako da ga zdaj dam zjutraj raje kar na roko in na obraz. Zanimiva konsistenca je, drugačna od klasičnih tonikov. Kremica pa je tut ful fajn, koža je res mehka! Poročam kako se bo obnesla po parih dneh. Ampak ne dvomim, da je super.

Tjaša

Evo, da ti zdaj še jaz napišem mojo izkušnjo. Skratka, kot sem ti že povedala, jaz nikoli nisem imela večjih problemov s kožo, ima pa Žan in njemu se že res pozna, vsak večer jo uporabi, sem bila kar presenečena, ker on drugače ful ne mara krem, “ker so mastne”, tvojo je pa takoj sprejel brez upora. Sem jo pa jaz začela uporabljat na predelu trebuha, ko imam tak malo suho kožo, pa take “madeže” in ne hecam se, DELUJE!!!!! Res nič mi ni pomagalo, da bi dala to stran. Slikam postopek. In ko bo mimo, ti pošljem slikce. Tak, da ja itak že sama veš, da sem navdušena, v veselje mi je bilo sodelovati, tako, da z veseljem še kdaj, če boš želela!

Maja

Zaradi alergije na določene kozmetične izdelke, nove kreme vedno preizkušam z zadržkom. Aktivna dnevna obnovitvena krema Martur mi zelo ustreza, ker moje kože ne iritira in ker nima izrazitega vonja. Po uporabi je koža res svilnata in nežna.

Teja

Vašo kozmetiko smo porabili in bili z njo zelo zadovoljni, najlepša hvala!

Jerneja

Pozdravljeni, jeseni smo bili na vaši turistični kmetiji. Smo iz Braslovč. Spali smo v vaši hiški. Prijazno ste nam predstavili svojo kozmetiko in takrat smo za deklico kupili tonik. Sporočam, da deklica s tonikom dosega odlične rezultate pri “regulaciji” aken, ki jih ima kot najstnica veliko. Res zelo, zelo smo navdušeni nad izdelkom, ki preverjeno pomaga. Ravno danes ji je kozmetičarka pregledala kožo in bila navdušena. Takoj, ko ga bo porabila, ga bomo znova naročili. Še enkrat z navdušenjem ocenjujemo vaš tonik z oceno 5 odlično.

Simona

Priporočam se za vaše izdelke, ker jih z veseljem uporabljam, saj moji koži zaradi svoje naravnanosti dobro denejo.

Andreja

Po dolgem času sem zadovoljna s čistilnim gelom za obraz, ki res ne izsuši moje kože in temeljito očisti vso nečistočo na njej.

Partnerji