MARTUR professional skin care za strokovnjake za lepoto in dobro počutje, zdravilišča in lepotne centre. Odlikuje nas individualen pristop do naših partnerjev. Edinstvene formulacije izdelkov, ki so usmerjene v rezultate in razvoj novih izdelkov.

K sodelovanju vabimo kozmetične in estetske salone, wellness centre in zdravilišča. Poslanstvo našega podjetja je, da s partnerji zgradimo dolgoletne in pristne poslovne stike.

Kozmetiki Martur professional skin care zaupajo kozmetični in estetski saloni v Sloveniji in na Hrvaškem.
__________________________________________________________________________________________________________________________

MARTUR professional skin care za kozmetičare, profesionalnu upotrebu u estetskim salonima, spa i beauty centrima. Odlikuje nas individualan pristup našim partnerima. Jedinstvene formulacije proizvoda koje su usmjerene na rezultate in razvoj novih proizvoda na prirodnoj bazi.

Za suradnju pozivamo stručnjake na področju kozmetike i estetike, estetske salone, wellness centre i toplice. Misija Martur professional skin care je izgradnja dugoročnih i iskrenih poslovnih kontakta s partnerima.

Profesionalnoj kozmetici za njegu kože Martur professional skin care vjeruju kozmetički i estetski saloni u Sloveniji i u Hrvatskoj.

sl_SISlovenian