Soft calming toner velja za edinstveni izdelek.

Soft calming toner je naš prvi izdelek. Prva receptura, prva formulacija. Potrebno mu je bilo izbrati barvo, embalažo, dizajn… in nazadnje tudi ime.
Dobil je ime Soft calming toner.

Izdelek, ki ni odišavljen, ne vsebuje parfumov in barvil, ni komedogen.
Njegova tekstura je usmerjena v pomirjanje kože in dodatno vlaženje po čiščenju kože ali samostojni uporabi.
Toner se priporoča za uporabo po vsakem čiščenju kože ali samostojno, saj njegove sestavine na kožo delujejo vlažilno, pomirjujoče in osvežujoče. Edinstveno formulacijo Soft calming tonerja smo obogatili z alantoinom, ki ščiti kožo in deluje blažilno. Zato je pomirjujoča sestava negovalnega tonerja, ki med sestvinami vsebuje visoke koncentracije alantoina primerna tudi za razdraženo kožo, na primer po britju, saj zmanjšuje rdečico. Dodali smo tudi kozje mleko, ki je bogato z naravno mlečno kislino, vitamini A, B6, B12, in vitaminom E. Med sestavinami je še dodan vitamin E, katerega sicer najdemo v vseh plasteh kože in je antioksidant v koži. Ima sposobnost obnavljanja celic kože, pospešuje navlaženost, gladi kožo in zmanjšuje razdraženost.
Izdelek se priporoča za uporabo pri vseh tipih kože, saj je do kože nežen. Primeren je tudi za moško nego kože, saj njegove bogate sestavine vlažijo kožo, jo varujejo pred zunanjimi vplivi in jo mehčajo.

Razveselili smo se slike po točkovni uporabi našega Soft calming tonerja.

sl_SISlovenian